Tiesitkö, että...

Verkoston oppilaitoksissa voit opiskella monin eri tavoin. Ammattiin tai tutkintoa edeltäviä opintoja. Lisäopintoja tai yleissivistäviä opintoja.
Tarjontaa löytyy!

Opiskeluja räätälöidään henkilökohtaisesti osaamisesi mukaan.

Myös ammatillisista opinnoista voit lähteä työharjoitteluun ulkomaille.

Kysy lisää oppilaitoksistamme.

 

 

 

Mukana laajennetussa työyhteisössä

Hankkeen tavoitteena on vakiinnuttaa, vahvistaa ja levittää laajennetun työyhteisön yhteisöllisiä toimintakäytäntöjä.

Verkostohanke

Valtakunnallisessa hankkeessa verkoston oppilaitosten osaaminen laajenee sekä alueelliseen että valtakunnalliseen käyttöön työyhteisöjen hyödyksi.

Verkostohankkeessa ovat mukana Seurakuntaopiston Pieksämäen ja Järvenpään yksiköt, Helsingin Diakoniaopisto ja Oulun Diakoniaopisto. Verkostohankkeen koordinaattorina toimii Seurakuntaopiston Pieksämäen yksikkö.

Laajennettu työyhteisö

Käsitteellä tarkoitetaan kaikkia työyhteisössä toimivia henkilöitä: työntekijöitä, asiakkaita, vertaisia, vapaaehtoistoimijoita ja opiskelijoita. Vapaaehtoistoimijoita ovat mm. omaiset, vapaaehtoistyöntekijät ja kokemusasiantuntijat.

Tavoitteet ja toimenpiteet

  • Kehittää ja kokeilla käytännön menetelmiä, joilla edistetään kaikkien laajennetun työyhteisön jäsenten osaamista ja tavoitteellisuutta vapaaehtois- ja kokemusasiantuntijatoiminnassa.
  • Laajennetun työyhteisön hyvien käytäntöjen ja toimintaperiaatteiden liittäminen sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden opetukseen ja työssäoppimiseen.

 

Hanke toteutetaan Opetushallituksen Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävän hankerahoituksella ajalla 1.11.2013 - 31.12.2014.

Ajankohtaista
Tulevia tapahtumia

Tule tutustumaan verkoston jäsenten koulutustarjontaan eri tapahtumissa. Lue lisää

Helsingin Diakoniaopisto, Lahden diakonian instituutti ja Oulun Diakoniaopisto yhdistyvät

Kolme perinteistä koulutuksen järjestäjää ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen, jonka myötä valmistellaan yhtä Suomen suurimmista hyvinvointi- ja hoiva-alojen kouluttajista. Hankkeen taustalla on toisen asteen koulutuksen nopeasti muuttuva toimintaympäristö. Lue lisää

Opiskelutekniikkakysely

Miten opit tehokkaimmin?

  Katso tulokset äänestämättä itse
Suurenna tekstin kokoa Piennennä tekstin kokoa