Tiesitkö, että...

Verkoston oppilaitoksissa voit opiskella monin eri tavoin. Ammattiin tai tutkintoa edeltäviä opintoja. Lisäopintoja tai yleissivistäviä opintoja.
Tarjontaa löytyy!

Opiskeluja räätälöidään henkilökohtaisesti osaamisesi mukaan.

Myös ammatillisista opinnoista voit lähteä työharjoitteluun ulkomaille.

Kysy lisää oppilaitoksistamme.

 

 

 

Helsingin Diakoniaopiston ammatilliseen koulutukseen 65 uutta opiskelijapaikkaa

27.3.2013
 
Opetus- ja kulttuuriministeriö esittää ammatillisen koulutuksen tarjontaan Helsingin Diakonissalaitoksen Diakoniaopistolle yhteensä 65 lisäpaikkaa. Lisäpaikat saadaan käyttöön portaittain 2014-2016.

Ammatillisen peruskoulutuksen tarjontaa vähennetään ja suunnataan uudestaan, koska nuorten ikäluokat pienenevät. Koulutuspaikkojen määrän ja alueellisen suuntaamisen yhdeksi keskeiseksi kriteeriksi on asetettu koulutustakuun toteutuminen.
 
Ammatillisen koulutuksen saavutettavuus paranee valtakunnallisesti sekä kaikilla suuralueilla vähennystavoitteista huolimatta. Erityisen voimakkaasti tilanne paranee Uudellamaalla, jossa vuonna 2009 aloituspaikkoja oli alle 63 prosentille ikäluokasta ja 2016 jo 78 prosentille ikäluokasta.
 
Nuorisotakuun toteutumista tuetaan myös mm. ammatillisen koulutuksen opiskelijavalintoja uudistamalla, oppisopimuskoulutusta kehittämällä sekä työssäoppimiskokeilulla.
 

Ajankohtaista
Tulevia tapahtumia

Tule tutustumaan verkoston jäsenten koulutustarjontaan eri tapahtumissa. Lue lisää

Helsingin Diakoniaopisto, Lahden diakonian instituutti ja Oulun Diakoniaopisto yhdistyvät

Kolme perinteistä koulutuksen järjestäjää ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen, jonka myötä valmistellaan yhtä Suomen suurimmista hyvinvointi- ja hoiva-alojen kouluttajista. Hankkeen taustalla on toisen asteen koulutuksen nopeasti muuttuva toimintaympäristö. Lue lisää

Opiskelutekniikkakysely

Miten opit tehokkaimmin?

  Katso tulokset äänestämättä itse
Suurenna tekstin kokoa Piennennä tekstin kokoa