Tiesitkö, että...

Verkoston oppilaitoksissa voit opiskella monin eri tavoin. Ammattiin tai tutkintoa edeltäviä opintoja. Lisäopintoja tai yleissivistäviä opintoja.
Tarjontaa löytyy!

Opiskeluja räätälöidään henkilökohtaisesti osaamisesi mukaan.

Myös ammatillisista opinnoista voit lähteä työharjoitteluun ulkomaille.

Kysy lisää oppilaitoksistamme.

 

 

 

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto

Ohjaamisen ja kasvattamisen ammattilaisena suunnitelet toimintaa eri-ikäisille ihmisille heidän toiveita kuunnellen.

Kasvatuksen ja ohjauksen perustutkinnon keskeistä osaamista ovat ihmisten kohtaaminen ja eri-ikäisten kasvatus ja ohjaaminen. 

Suomen Diakoniaopisto

Koulutamme kasvatus- ja ohjausalan ammattilaisia kaikilla paikkakunnillamme Helsingissä, Lahdessa ja Oulussa. Voit hakea opiskelijaksi joko yhteishaun kautta tai suoraan oppilaitokseen jatkuvassa haussa. Jos sinulla on jo alan työpaikka, kysy mahdollisuutta suorittaa koulutus oppisopimuskoulutuksena.

Seurakuntaopisto, Helsinki, Järvenpää, Kaustinen, Lapua, Pieksämäki ja Ruokolahti

Varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisala

Voit opiskella lastenohjaajaksi Järvenpään, Kaustisen, Lapuan, Pieksämäen ja Ruokolahden kampuksilla sekä Helsingin toimipisteessä.

Nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisala

Nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi voi opiskella Järvenpään, Lapuan, Pieksämäen ja Ruokolahden kampuksilla sekä Helsingin toimipisteessä. 

Vid Seurakuntaopistos svenkspråkiga Kredu campus i Nykarleby erbjuder vi utbildning för grundläggande yrkesutbildning i barn- och familjearbete

Koulutukseen voi hakea kevään yhteishaussa tai jatkuvassa haussa milloin.

Turun kristillinen opisto

Kommunikaation ja viittomakielisen ohjauksen osaamisala antaa monipuoliset taidot ohjata ja avustaa henkilöitä, joilla on haasteita vuorovaikutustilanteissa esim. kielellisten häiriöiden, kuulovamman tai kielitaidon puutteellisuuden takia. Voit toimia myös viittomakieltä käyttävien ohjaajana tai varhaiskasvatuksen lastenhoitajana.

Varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisala antaa sinulle pätevyyden toimia mm. varhaiskasvatuksen lastenhoitajana, lastenohjaajana seurakunnassa, avoimessa varhaiskasvatus­toiminnassa sekä perhetoiminnan eri työmuodoissa. Osaamisalan kautta perehdyt syvällisesti varhaiskasvatukseen.

Ajankohtaista
Tulevia tapahtumia

Tule tutustumaan verkoston jäsenten koulutustarjontaan eri tapahtumissa. Lue lisää

Helsingin Diakoniaopisto, Lahden diakonian instituutti ja Oulun Diakoniaopisto yhdistyvät

Kolme perinteistä koulutuksen järjestäjää ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen, jonka myötä valmistellaan yhtä Suomen suurimmista hyvinvointi- ja hoiva-alojen kouluttajista. Hankkeen taustalla on toisen asteen koulutuksen nopeasti muuttuva toimintaympäristö. Lue lisää

Opiskelutekniikkakysely

Miten opit tehokkaimmin?

  Katso tulokset äänestämättä itse
Suurenna tekstin kokoa Piennennä tekstin kokoa