Tiesitkö, että...

Verkoston oppilaitoksissa voit opiskella monin eri tavoin. Ammattiin tai tutkintoa edeltäviä opintoja. Lisäopintoja tai yleissivistäviä opintoja.
Tarjontaa löytyy!

Opiskeluja räätälöidään henkilökohtaisesti osaamisesi mukaan.

Myös ammatillisista opinnoista voit lähteä työharjoitteluun ulkomaille.

Kysy lisää oppilaitoksistamme.

 

 

 

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto

Lastenohjaaja huolehtii lapsen kokonaisvaltaisesta kasvatuksesta ja hyvinvoinnista. 

Kasvatuksen ja ohjauksen perustutkinnon keskeistä osaamista ovat ihmisten kohtaaminen, eri-ikäisten kasvatus ja ohjaaminen. Opinnoissa voi syventää osaamistaan kiinnostuksensa mukaan lapsen ilmaisun ohjaamiseen, tukea tarvitsevien ohjaukseen, ikääntyvien toiminnan ohjaamiseen, liikkumisen ohjaamiseen, luonto- ja elämystoiminnan ohjaamiseen tai vapaaehtois- ja järjestötoiminnan ohjaamiseen.

Suomen Diakoniaopisto

Voit hakea opiskelijaksi Suomen Diakoniaopistoon joko yhteishaun kautta (ammatillinen peruskoulutus) tai suoraan oppilaitokseen (näyttötutkinto) peruskoulutuksena, näyttötutkintona tai oppisopimuskoulutuksena. Jos sinulla on työpaikka, kysy mahdollisuutta suorittaa koulutus oppisopimuskoulutuksena.

Seurakuntaopisto, Järvenpää, Lapua, Pieksämäki ja Ruokolahti

Voit opiskella lastenohjaajaksi Järvenpään, Lapuan, Pieksämäen ja Ruokolahden kampuksilla sekä oppisopimuskoulutuksena mm. Helsingissä. Vid Seurakuntaopistos svenkspråkiga Kredu campus i Nykarleby erbjuder vi utbildning för grundläggande yrkesutbildning i barn- och familjearbete

Koulutukseen haetaan kevään yhteishaussa. Voit suorittaa tutkinnon myös aikuiskoulutuksena ja oppisopimuskoulutuksena.

Turun kristillinen opisto

Ajankohtaista
Tulevia tapahtumia

Tule tutustumaan verkoston jäsenten koulutustarjontaan eri tapahtumissa. Lue lisää

Helsingin Diakoniaopisto, Lahden diakonian instituutti ja Oulun Diakoniaopisto yhdistyvät

Kolme perinteistä koulutuksen järjestäjää ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen, jonka myötä valmistellaan yhtä Suomen suurimmista hyvinvointi- ja hoiva-alojen kouluttajista. Hankkeen taustalla on toisen asteen koulutuksen nopeasti muuttuva toimintaympäristö. Lue lisää

Opiskelutekniikkakysely

Miten opit tehokkaimmin?

  Katso tulokset äänestämättä itse
Suurenna tekstin kokoa Piennennä tekstin kokoa